Teknik Ürünler Ne Demek? – Ne Demek ?✅

Yeni Haber Merkezi

Teknik ürün kavramı, imalat sanayinde ve çeşitli endüstrilerde kullanılan, hazır satılan ve alıp götür tarzındaki ürünler için kullanılan teknik bir terimdir. Bu konuyu biraz daha detaylı incelemek istersek, bazı standart teknik ürünlerden başlayarak durumu netleştirelim…

Bu görseldeki ürün, kilitleme pimi olarak adlandırılan bir üründür ve piyasada veya iş yerinde indeksleme pistonu, kilitleme pimi gibi çeşitli isimlerle bilinir. Bu ürün, üzerindeki basmalı düğme ile alttaki pimi serbest bırakmak veya kilitlemek için kullanılır. Ayrıca spor salonlarında ağırlık kaldırırken veya bir iş parçasını başka bir iş parçasına bağlarken kilitlemek için kullanılır ve tek bir düğme ile kolayca çıkarılıp takılmasına olanak tanır.

Bir diğer teknik ürünümüz ise bilyalı vida veya pimli vida olarak adlandırılan bir üründür. Yine endüstrilerde ve üretim alanlarında çeşitli isimler kullanılmaktadır, bu ürün set screw, set screw gibi isimlerle talep görmektedir. Bu ürünler de birçok amaç için kullanılmaktadır. Yaylı pimi sayesinde parçaları tutma veya sabitleme işlemleri gibi birçok farklı amaç için kullanılmaktadır.

Bu iki ürün gibi binlerce ürün imalat sanayinde ve birçok endüstri için standart teknik ürünleri oluşturmaktadır. Teknikurunler.com Türkiye’de standart teknik ürünler alanında hizmet veren sayılı web sitelerinden biridir. Dünyada teknik ürünler alanında global bir Alman markası olarak Norelem’in Türkiye distribütörü ve yetkili satış temsilcisi olarak hizmet vermektedir. Teknik Ürünler sitesine baktığımızda onlarca ürün kategorisi bulunmaktadır, bu kategoriler pens ve pens tutucuları, bağlantı elemanları, iş parçası bağlantı elemanları, kilitleme parçaları, ölçüm cihazı aparatları, CNC torna ayna ayakları, 5 eksen CNC freze mengenesi, Eppinger ve Romai marka CNC canlı takımlar, alüminyum ve plastik boru bağlantı parçaları, kontrol elemanlarından tekerlekler ve saplar, lineer kılavuz sistemleri, kayar kılavuzlar ve arabalar, bilyalı makaralar, rulmanlar, neodim ve alnico pot ve çubuk mıknatıslar, ön ve mahmuz dişli çark sistemleri, dişli kutuları, plastik dişli çarklar, alüminyum sigma profil bağlantı setleri ve binlerce ürün gibi onlarca kategoriyi kapsamaktadır.

Hidkom Mühendislik firmasına bağlı olarak faaliyet gösteren Teknikurunler.com web sitesi, yılların imalat sanayi tecrübesi ve 7/24 ulaşılabilirliği ile müşterilerine her an destek sağlayabilmektedir. İhtiyacınız olan standart teknik ürünler için web sitesini ziyaret edebilir ve alanında uzman teknik mühendislerden bilgi alabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*